Massageproducten
 

Alles dierproefvrij!

De bekende Toco-Tholin producten verkopen we tegen therapeutenprijzen ipv consumentenprijzen
Natumas  
NATUMAS is met opzet een wat vettere massage-olie. Vůůr de aktie / warming-up, de spieren en gewrichten goed in-masseren met NATUMAS.

De etherische oliŽn, gewonnen uit heilzame planten en kruiden, houden het lichaam soepel. Ze worden snel opgenomen in de spieren en bevorderen daar de doorbloeding.
NATUMAS beschermt bij buitensporten ook tegen kou en regen, voedt de droge en schrale huid en is heerlijk na het douchen, ontharen, etc.

Op basis van soja, amandel en zonnebloemolie

Prijzen incl btw
250ml Ä6.20
500ml  Ä10.10
5 liter  Ä71.30

Natumas Neutraal  
NATUMAS NEUTRAAL is een wat vettere, natuurlijke massage-olie met vitamine E, zonder toevoeging van etherische oliŽn.

Speciaal voor de masseur die hoge eisen stelt aan een olie en voorkeur geeft aan een neutrale geur.

Zeer geschikt voor massage met Kruidenstempel, Hot-Stone, Orang-Malu, etc. Deze olie is direct te gebruiken door mensen met een gevoelige huid of te verrijken met essentiŽle oliŽn naar behoeve van de klant.
NATUMAS NEUTRAAL beschermt ook bij buitensporten tegen kou en regen, voedt de droge en schrale huid en is heerlijk na het douchen, ontharen, etc.

Prijzen incl btw
250ml Ä5.60
500ml Ä8.90
5 liter Ä62.60

Natumas Warm  
NatuMas Warm is een massage-olie die zorgt voor een warmtegevoel op de huid. Tevens beschermt NatuMas Warm, tegen kou en regen omdat deze olie wat vetter is.

Vůůr de aktie of warming-up, de spieren en gewrichten goed inmasseren.

De etherische oliŽn, gewonnen uit heilzame planten en kruiden, houden het lichaam soepel. Ze worden snel opgenomen in de spieren en bevorderen daar de doorbloeding.

Capsicum is het natuurlijke bestanddeel wat zorgt voor het warmte-gevoel. Dit kan wat roodheid of een lichte irritatie veroorzaken.

Belangrijk is te weten dat bij NatuMas Warm, beweging nodig is om het warmte-gevoel op de huid te ervaren en dat vocht (bijvoorbeeld transpiratie of douchen) het warmtegevoel versterkt! Vindt u het warmtegevoel te sterk? Dan kunt u dit verminderen door te mengen met NATUMASģ of MEDIMASģ massage-olie. Ook is het mogelijk NatuMas Warm gedeeltelijk af te wassen met Was-Lotion.

Op basis van natuurlijk olie (zonnebloem, soja, eucalyptus)

Prijzen incl btw
250ml  Ä7.10
500ml Ä12.50
5 liter Ä85.00

Medimas  
MEDIMAS is een verfrissende massage-olie die de spieren ontspant en de gewrichten soepel houdt. Deze olie is bedoeld voor een ontspannende massage op tafel. De etherische oliŽn, gewonnen uit heilzame planten en kruiden, worden snel in de spieren opgenomen en bevorderen de doorbloeding. De combinatie met vitamine E houdt uw huid jong.

MEDIMAS voedt de droge en schrale huid en is ook heerlijk na het douchen, ontharen, etc. Bij een sterk behaarde huid of voor buitensport kunt u het best NATUMAS gebruiken.

Op basis van parafine en amanelolie

Prijzen incl btw
250ml Ä6.20
500ml  Ä10.10
5 liter Ä71.30 

Pomp  
 

Pompje voor 5 liter jerrycan

Prijs incl btw  Ä5.75

Proefsetje  
 

Sampletjes van 6 producten: Natumas, Medimas, Toco Tholin druppels, waslotion,  skinprotector

Prijs incl btw  Ä9.27

Balsem Mild en Speciaal  

 

Onze Balsems bevatten GEEN Methylsalicylate!

Ingekapseld in de balsem, verdampen de etherische oliŽn minder snel. Ook kan op deze manier een groter oppervlak van de huid bereikt worden. Op de huid aangebracht dringen de etherische oliŽn diep in de spieren door. Ze worden snel opgenomen en bevorderen de doorbloeding IN de spieren. Dit zorgt voor een natuurlijke snellere afvoer van afvalstoffen.

Al onze Balsems zijn zacht bij lichaamstemperatuur en laten zich goed over de te masseren oppervlakte verdelen. Dun opbrengen en afdekken heeft een verwarmende invloed in de spieren. Dik opgebracht en niet afgedekt verkoelt, mede doordat het buitenste deel van de oliŽn verdampt.

Deze balsems zijn ook verzachtend voor de luchtwegen. Hiervoor borst en/of rug inwrijven en warm houden.

Balsem Mild
Dit is een Milde Balsem in een pot van 35 ml. voor de verzorging van spieren en gewrichten en gebaseerd op de TOCO-THOLIN druppels, ook wel "Het goede oude huismiddel!".

35 ml Ä5.03

Balsem Speciaal
Deze Balsem Speciaal is vervaardigd volgens een Oosterse formule en te koop in een pot van 50 ml. Voor de verzorging van spieren en gewrichten wordt deze balsem ook veel gebruikt in de sportverzorging.

Balsem Speciaal is Extra Sterk en daarom wordt aangeraden dat mensen met een gevoelige huid, Balsem Mild gebruiken.

50 ml  Ä8.09

Balsem Warm en Heet  

Deze twee Balsems zijn eind 2005 ontwikkeld. Zij bevorderen de doorbloeding IN de spieren en zorgen daarbij ook voor een warmtegevoel op de huid! Balsem Heet is uiteraard heter dan Balsem Warm maar maar blijft ook langer warm.

Enkele voordelen van deze balsems: - De etherische oliŽn bevorderen de doorbloeding IN de spieren wat helpt bij een goede warming-up. - Het warmtegevoel wordt bereikt door het natuurlijke Capsicum wat gemaakt wordt van de bekende hete peper. - Deze balsems ruiken aangenaam omdat GEEN Methylsalicylate of Wintergreen-olie is toegevoegd.

Belangrijk is te weten dat bij de Balsems Warm en Heet, beweging nodig is om het warmte-gevoel op de huid te ervaren en vocht (bijvoorbeeld transpiratie of douchen) het warmtegevoel versterkt!

Vindt u het warmtegevoel te sterk? Dan kunt u dit verminderen door de Balsem te mengen met NATUMASģ of MEDIMASģ massage-olie. Ook is het mogelijk de Balsem gedeeltelijk af te wassen met Was-Lotion.

35 ml Ä5.25 Ä5.03
250 ml Ä16.95 Ä20.51

 

Skin Protector  
Skin-Protector biedt de huid bescherming bij kou, regen en wind! Daarom zeer geschikt voor sporten zoals wielrennen, voetballen, hardlopen, skiŽn etc. Voorkomt ook blaarvorming! Bevat geen water dus kan niet bevriezen.

Voor de verzorging en verzachting van droge of schrale huid, meerdere malen per dag dun insmeren. Bij extreem droge of schrale huid, ruim opbrengen voor het slapen gaan. Skin-Protector kan dan gedurende de nacht intrekken. Skin-Protector maakt de huid weer zacht en soepel en sluit de poriŽn niet af.

60 ml  Ä4.95
250 ml Ä14.39

Waslotion  
Met waslotion kunt u uw handen reinigen en vervrij maken, zonder water.
 Ook handig als u na de massage iemand moet tapen
 

Verfrissend voor de persoonlijke hygiŽne na bijvoorbeeld het sporten!

Was-Lotion bevat o.a. alcohol en AloŽ Vera Shampoo en is in 3 verschillende maten te verkrijgen.

Prijzen incl btw
500ml Ä5.11
1 liter  Ä8.51
5 liter Ä37.50 Ä33.75 

Toco Tholin druppels  

TOCO-THOLIN Druppels, helpen bij de cosmetische verzorging van dikke bruine nagels of kalknagels. De juiste combinatie van deze etherische oliŽn is hierbij belangrijk!

Druppel 2 maal per dag TOCO-THOLIN Druppels op de nagel, zodanig dat de vloeistof ook goed tussen nagel en nagelbed komt. Ga hiermee door totdat het lelijke gedeelte van de nagel volledig is uitgegroeid. Bedenk dat een voetnagel gemiddeld 1 mm per maand groeit.

Gebruik na het douchen een schone handdoek voor het afdrogen van de voeten en draag slippers in openbare gelegenheden. Trek dagelijks schone sokken aan en wissel regelmatig van schoenen. Sprenkel er enkele druppels TOCO-THOLIN in. Zo houdt u een frisse geur in de schoenen en het helpt bij vermoeide voeten en (zweet)voetengeur.

De tenen
Bij gevoelige plekken tussen de tenen, bieden TOCO-THOLIN Druppels ook hulp. Wrijf 2 maal per dag enkele druppels op de plek. Dit, daarna ook nog enige dagen doen.

 

Een oud huismiddel

Prijzen incl btw
6ml Ä4.31

Het unieke familie-recept is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliŽn, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliŽn is al duizenden jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden.

Etherische oliŽn zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Ook zijn ze verzachtend voor de luchtwegen. Dat begint al bij de geur via de ademhaling. Eenmaal aangebracht op de huid, dringen ze diep in de spieren door met hun weldadige invloed.

De vraag is nu welke olie voor wat geschikt is. TOCO-THOLIN antwoordt hierop met "Het goede oude huismiddel", volgens oud familierecept, waarbij de oliŽn elkaar ondersteunen. De ingrediŽnten zijn: pepermuntolie, eucalyptus-, steranijs-, petitgrain-, lavendel, rozemarijn-, kruidnagelolie en menthol.

TOCO-THOLIN om vrijer te ademen! Enkele druppels op uw zakdoek of in een stoombad. Ook borst of rug inwrijven met enkele druppels of dun met TOCO-THOLIN Balsem is aan te bevelen.

TOCO-THOLIN ontspant en verfrist. Enkele druppels op uw voorhoofd, uw slapen (niet bij de ogen) en in de nek en u bent weer fit. Goed te gebruiken bij vermoeidheid, autorijden, vergaderen, winkelen, sport, etc.

Een druppel op de verdamper/ventilator in uw kamer of auto verfrist de lucht!

Bij kriebel in de keel enkele druppels op suiker of honing zo lang mogelijk in de mond houden. Ook de hals inwrijven met TOCO-THOLIN brengt de keel tot rust.

TOCO-THOLIN helpt bij de verzorging van de huid na insectenbeten, kwallenbeten, brandnetels, etc. Enkele druppels op de huid aanbrengen. Insecten houden niet van de geur. Muggen en andere insecten blijven op afstand als u enkele druppels TOCO-THOLIN op uw haar, kleding, of kussen sprenkelt.

Sauna: een paar druppels in de pollepel, water erbij en op het vuur. Heerlijk fris en voor meer lucht. Prima als aromatherapie.

Ligbad en voetbad. 5 tot 10 druppels in water houden uw spieren en gewrichten soepel. U bent weer urenlang actief. Heeft u geen bad? Sprenkel dan een paar druppels tegen uw douchewand, dit is verfrissend.

Voor een frisse adem. De mond spoelen met een druppel TOCO-THOLIN in water of gewoon direct op de tong. Helpt tegen de geur van knoflook, roken, alcohol, etc. Doe eens een druppel TOCO-THOLIN in het water van uw monddouche!

Meer lucht voor sporters: een paar druppels in de mond, op T-shirt, zweetbandje of TOCO-THOLIN Balsem op borst, hals, etc., maken u urenlang actief. Aan te bevelen bij sporten zoals: wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiŽn, fitness.

TOCO-THOLIN is een spierolie voor soepele spieren en gewrichten en dringt diep door in de spieren. Maar als u de spieren ook wilt masseren, kunt u beter TOCO-THOLIN Balsem nemen. Voor een hele lichaamsmassage of een groot oppervlak van het lichaam is MEDIMAS of NATUMAS massage-olie de beste keus!

MassageWebshop
Schaafstraat 20 G
1021 EK  Amsterdam

Tel:

E-mail:

020-3638372

info@massagewebshop.nl